Rooscap

Rooscap
Rooscap Rooscap Rooscap
Merk: Roosenstein Wolke
Model: Schipperspet
Prijs: € 59,95

Beschikbare opties:


* Kleur:

* Maat:

        Wat is mijn maat?
Aantal:    

De befaamde traditionele Friese schipperspet van RW, gemaakt van laken. De Rooscap wordt gekenmerkt door de specifiek platte vorm en het eikenloofband met koord.

De Rooscap vormt de basis van RW. In 1886 begon Johannes Hildebrandus Roosenstein zijn zaak in 'Zeilpetten en Heerenmodes' aan de Suupmarkt in Sneek. Hij had het ambacht van pettenmaken geleerd van de gerenommeerde pettenmaker Adam Zelle, de man die misschien nog wel bekender is als de vader van Mata Hari. De kennis en ervaring gingen binnen de familie Roosenstein over van generatie op generatie. De petten worden welliswaar niet meer met de hand gemaakt, maar nog wel helemaal naar het oorspronkelijke patroon. De pettenmakerij groeide uit van een groothadel in authentieke maritieme kleding tot het karaktervolle merk wat het nu is.

Om de maat van uw Rooscap te bepalen meet u de omvang van uw hoofd vlak boven de bovenste puntjes van uw oren. Het aantal centimerters is dan de maat.

De Rooscap is gefotografeerd met een koperen ankertje (€ 4,95). Deze kunt u telefonisch bestellen.
Ook op de foto: de Friese Schippertrui en het damesjasje Caban

Dit artikel is na te bestellen, mocht uw maat ontbreken neem dan even contact met ons op. De Rooscap zit standaard in de RW collectie.

Kleur: Marine

Materiaal: 100% wol (laken)
Maten: 53 t/m 62

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies of indien u vragen heeft. Bel tijdens kantooruren 06-22791170 of stuur een email.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:
ZILT ONLINE © 2018 | powered by F23D