Ruilen & Retourneren

Alle producten van Zilt Online kunt u retourneren of ruilen. Als u iets wilt retourneren doe dat dan binnen 14 werkdagen na ontvangst en indien mogelijk in de originele verpakking. Beschadigde en gebruikte producten kunnen wij niet terug nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren. Meld uw retour voor verzending wel aan op onze website onder Retouraanvraag. Na ontvangst van uw retour storten wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op uw bankrekening terug. Wij werken niet met tegoedbonnen. Uit veiligheidsoverwegingen slaan wij uw bankgegevens niet op in ons systeem, vermeld in uw retourmail daarom altijd uw bankrekeningnummer.

Wilt u hetzelfde product, maar toch in een andere maat of hebt u liever een ander product? Meld uw retour aan en vermeld daarbij dat het product wilt ruilen. Stuur het ontvangen item dan gewoon terug en plaats een nieuwe order. Wij sturen u kosteloos de nieuwe maat of het nieuwe product op en wij storten het mogelijke verschil in aankoopbedrag binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw retour op uw bankrekening.

Kijk voor meer informatie over ruilen en retourneren in onze Algemene Voorwaarden.

Wijze van retourneren

Als u een product terug wilt sturen, meld het dan aan op de pagina Retouraanvraag onder Klantenservice. Hebt u vragen, neem gerust contact met ons via het contactformulier of bel 0515-233688.

U kunt het pakket opsturen naar:

Zilt Online
p/a Oude Oppenhuizerweg 22-24
8606 JC Sneek


ZILT ONLINE © 2018 | powered by F23D