Wie Zijn Wij

Zilt Online, de officiële RW webwinkel.
Zilt Online is de officiële RW webwinkel en heeft de gehele collectie online staan. Roosenstein Wolke staat voor no-nonsense, heerlijk comfortabele kleding en kwaliteit die zich door de jaren heen bewezen heeft. De kleding wordt gemaakt van natuurlijke materialen, op authentieke wijze of volgens de nieuwste technieken. Dat maakt de kleding van Roosenstein Wolke oprecht, tijdloos en authentiek.

Zilt Kleding van de Kust is in 2000 opgericht door Marjo Roosenstein. Met overgrootouders, grootouders en ouders in de textielbranche werd de liefde voor het vak haar met de paplepel ingegoten. Zilt Kleding van de Kust is in 2014 overgegaan in de webwinkel Zilt Online en is overgenomen door haar dochter, Robin Roosenstein, maar inmiddels staat Marjo zelf weer aan het roer.

Historie
Roosenstein Wolke is één van de oudste familiebedrijven in Nederland. In 1886 begon Johannes Hildebrandus Roosenstein zijn zaak in 'Zeilpetten en Heerenmodes' aan de Suupmarkt in Sneek. Hij had het ambacht van pettenmaken geleerd van de gerenommeerde pettenmaker Adam Zelle, de man die misschien nog wel beroemder is als de vader van Mata Hari. De kennis en ervaring gingen binnen de familie Roosenstein over van vader op zoon, daarna van vader Frans op dochter Lieseth Roosenstein en de pettenmakerij groeide uit tot een groothandel in authentieke maritieme kleding, geleid met passie en oog voor innovatie.
 
Bekijk de RW collectie online in onze webwinkel, voor meer informatie over RW kunt u kijken op www.roosensteinwolke.nl.

Volg ons op Facebook, Twitter en Pinterest

 

 

 

 

 

 


ZILT ONLINE © 2018 | powered by F23D